Hos SilkePlanter.dk har kvalitet og service første prioritet.

 

Leverandører

Efter mere end 17 år i branchen, har vi efterhånden fundet de helt rigtige leverandører som, efter vores mening, producerer de bedste produkter i østen. Vi handler i dag med fabrikker i henholdsvis Kina, Filippinerne, Vietnam samt Indien. Alle fabrikker er privatejede, økonomisk velfunderede og har ordentlige arbejdsforhold for deres ansatte, hvilket vi lægger stor vægt på.

 

Produkter / Tidens trends

Vi bruger hvert år meget tid på at rejse rundt i Verden for hele tiden at søge nye leverandører/produkter, og samtidig være "up to date" med tidens trends, ideer og farver. Med mange gode danske samt internationale kunder, har vi lært, hvor vigtigt det er hele tiden at følge udviklingen og tendenserne.

 

Priser

Vi har erfaret, at det ikke nytter noget at kalkulere for højt, når man vil stå stærkt på både det danske og det internationale marked. Derfor satser vi primært på mængde gennem salg af lavt kalkulerede varer, hvor I som kunde har mulighed for at tjene nogle gode penge. 

 

Det er ikke nemt - hverken på papir eller på internettet - at overbevise nye kunder om, at det vi gør, er det rigtige. Derfor håber vi, at I vil besøge vort showroom i Hedensted - så kan I selv bedømme.

 

 

Der er ingen varer i kurven.

Kundelogin:

Log ind